назад

Жителі Попільнянського району стануть ще ближчими до безоплатної правової допомоги

02.07.2016 library Popilnya29 червня інтегратор місцевого центру Ольга Сікорська завітала з черговим робочим візитом до Попільнянської центральної районної бібліотеки. Метою візиту є налагодження партнерських відносин між місцевим центром та бібліотеками району в організації та проведенні скап-консультацій для населення територіальної громади. Наразі працівники бібліотек у районі разом зі співробітником Бердичівського місцевого центру складають графік таких скайп-консультацій.

“Попередньо планується, що громадяни зможуть ставити свої запитання у режимі онлайн кожного другого черверга щомісяця. Тож потрібно лише прийти до бібліотеки, а там вам допоможуть налаштувати скайп-зв’язок із Бердичівським місцевим центром з надання безоплатної правової допомоги”, – зазначила директор Попільнянської центральної районної бібліотеки Валентина Можарівська.

Графік консультацій шукайте найближчим часом на сайті Попільнянської центральної районної бібліотеки.

За додатковою інформацією звертайтеся до Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Бердичів, вул. В. Чорновола, 9, або за тел.: (04143) 4-14-42.

Слід зазначити, що можливістю скористатись консультаціями через Skype можуть жителі наступних громад Попільнянського району:

смт. Попільня, вул. Б. Хмельницького, 12 – Попільнянська центральна районна бібліотека;

смт. Корнин, вул. Жовтневої революції, 19 – Корнинська селищна бібліотека для дітей;

смт. Корнин, вул. 1 травня, 5 – Корнинська селищна бібліотека для дорослих;

с. Андрушки, вул. Жовтнева, 1 – Андрушкивська селищна бібліотека.

Нагадаємо, що з метою створення та забезпечення мережі дистанційних пунктів доступу до системи безоплатної правової допомоги вже на початку 2016 року Бердичівський місцевий центр започаткував надання правової допомоги населенню через Skype у бібліотеках районів. Це нова можливість для громадян із віддалених населених пунктів отримати юридичну консультацію або ж відповідь на проблемне питання.