назад

Презентація системи безоплатної правової допомоги на Березнівщині

1

11 листопада 2015 року в.о. директора Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Микола Павлюк з начальником відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Сергієм Кривко зустрілися із студентами-правниками та викладачами Західноукраїнського коледжу “Полісся”, який знаходиться у м.Березне. У зв’язку з наближенням святкування Всеукраїнського тижня права, представники безоплатної правової допомоги розповіли студентам про місце та роль Загальної декларації прав людини в системі законодавства України,історію її прийняття та ратифікації. Також на зустрічі ознайомили з роботою центру, а запрошена на захід адвокат Марія Оніщук, розповіла про роботу адвоката та адвокатську діяльність, а також про місце та роль адвоката в системі БВПД.

У приміщенні Березнівської РДА представники МЦ разом із завідувачем юридичного сектору Березнівської райдержадміністрації Оксаною Ткач обговорили питання затвердження Програми надання безоплатної вторинної правової допомоги населенню Березнівського району на 2016-2017 роки, яка розроблена Сарненським МЦ з НБВПД та попередньо узгоджена з керівництвом району.

У Березнівському районному управлінні юстиції разом із провідним спеціалістом Олександром Кондратюком обговорено питання проведення спільних заходів на території Березнівського району до Всеукраїнського тижня права.

По закінченню запланованих зустрічей з метою популяризації роботи центру, не дивлчись на похмуру погоду в м.Березне проведено “вуличне” інформування населення.

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/prber{/gallery}