назад
05.02.15

Про проблемні питання захисту у кримінальному провадженні говорили у Краматорську

31 01 15 Don231 січня 2015 року пройшов семінар на тему «Окремі проблеми захисту у кримінальному провадженні» для адвокатів Донеччини, що продовжують адвокатську діяльність на підконтрольній українській владі території у регіоні.

Під час семінару було розглянуто питання реалізації положень статті 5 Європейської Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод і практики Європейського суду з прав людини, а також окремі аспекти здійснення захисту під час судового провадження у першій інстанції.

Доповідачами на заході виступили представник адвокатів Харківської області в Раді адвокатів України, Голова Науково-консультативної ради при Національній асоціації адвокатів України, адвокат Олександр Дроздов; партнер Адвокатського об’єднання «Колегія Адвокатів України», адвокат Михайло Гончаров, та адвокат-тренер/модератор обміну досвідом між адвокатами системи безоплатної правової допомоги Анастасія Сербіна.

У семінарі взяли участь адвокати, що співпрацюють із Донецьким центром БВПД, а також директор центру Ігор Курільчук.

Захід організовано Донецьким центром БВПД, Національною асоціацією адвокатів України, Кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури Донецької області.

31 01 15 Don

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

 Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+