назад

Про програму БПД у місті Бровари

23 лютого 2016 року працівники Броварського МЦ з НБВПД, взяли участь у засіданні постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, діяльності засобів масової інформації та контролю за виконанням рішень Броварської міської ради, в рамках програми надання безоплатної правової допомоги населенню міста Бровари.

На порядок денний комісії було винесено питання Про затвердження Програми безоплатної правової допомоги населенню міста Бровари на 2016 рік. На засіданні доповідав в.о. директора Броварського МЦ з НБВПД Березинець В.В.

В ході обговорення Програми досить актуальним питанням було сприяння проведенню інформаційно-роз’яснювальної кампанії серед населення міста та всіма можливими силами допомоги в пошуку приміщення комунальної власності для забезпечення надання безоплатної вторинної правової допомоги, що підтримали члени комісії.

За доповіддю в.о. директора Березинця В.В. комісія одноголосно прийняла рішення підтримати Програму безоплатної правової допомоги населенню міста Бровари на 2016 рік, надавати всесторонню допомогу Центру по створенню належних умов для надання правової допомоги, підвищення рівня проінформованості суб’єктів права на безоплатну правову допомогу, забезпечення належного доступу до якісної правової допомоги, забезпечення оперативного обміну інформацією між суб’єктами надання безоплатної правової допомоги.