назад

Про співпрацю у напрямі питань правового та соціального захисту учасників АТО домовились у Кам’янці-Подільському

DSC 0003     30 липня у сесійній залі Кам’янець-Подільської міської ради на Загальних зборах Громадської організації “Кам’янець Подільське Об’єднання Учасників АТО” було підписано тристоронній меморандум про співпрацю та взаємодію між Кам’янець-Подільським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги, ГО «Учасників АТО в м. Кам’янець-Подільському та Кам’янець-Подільському р-ні» та Асоціацією юристів м. Кам’янець-Подільського.

     Сторони Меморандуму домовилися поєднуватимуть свої зусилля, можливості та ресурси для виконання заходів за такими напрямами, як взаємне консультування для формування узгоджених дій, спрямованих на покращення якості співпраці; проведення спільних нарад, «круглих столів», засідань, семінарів, конференцій з проблемних питань; взаємне запрошення фахівців з окремих питань як консультантів (експертів), з метою пошуку шляхів їх вирішення; промо-інформаційна підтримка ініціатив з обох сторін; створення ефективної системи комунікацій на всіх рівнях; організація спільної роботи щодо удосконалення законодавства з питань соціального захисту учасників АТО та їх сімей із залученням експертів.

     ГО «Учасників АТО в м. Кам’янець-Подільському та Кам’янець-Подільському р-ні» на сьогодні налічує 650 членів з числа громадян, які проходять чи проходили службу чи іншим чином брали участь в антитерористичній операції у складі Нацгвардії, ЗСУ або добровольчих батальйонів і які проживають на території м. Кам’янець-Подільського та Кам’янець-Подільського району. Метою діяльності об’єднання є захист прав та законних інтересів учасників АТО та членів їх сімей. Статут організації допускає участь у Загальних зборах організації з правом голосу в порядку представництва члена сім’ї учасника АТО, що проходить службу, перебуває на лікуванні, або загинув.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/30.07.2015{/gallery}