назад

Робоча зустріч керівного складу системи БВПД Дніпропетровської області з ВБФ “ГОРЄНІЄ”

IMG 1593

30 липня 2015 року  Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Дніпропетровській області, місцеві центри з надання БВПД та ВБФ “ГОРЄНІЄ” організували робочу зустріч з метою обговорення питання надання інтегрованої безоплатної правової допомоги та реалізації програм правової просвіти малозабезпечених громадян.

Під час проведення заходу було обговорено низку питань щодо здійснення спільної діяльності , порядку виїздів до дальніх районів області для надання консультацій та роз’яснень вторинної правової допомоги малозабезпеченим громадянам. Спільними зусиллями було напрацьовано механізми, що забезпечать належний доступ представників цільових груп до правової допомоги, які будуть впроваджені в якості пілотного проекту на території Дніпропетровської області.

Під час спільного обговорення питань співпраці директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Дніпропетровській області Людмила Яцуба підкреслила важливість співпраці із громадськими об’єднаннями та благодійними організаціями, що сприяють наданню безопланої правової допомоги. Для розвитку такої співпраці, було підписано Меморандум про спільну діяльність ВБФ “ГОРЄНІЄ”, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Згідно із підписаним документом, сторони об’єднують зусилля щодо забезпечення доступу до правової допомоги осіб що її потребують та створюють систему перенаправлення справ, в рамках якої надання первинної правової допомоги на рівні Дніпропетровської області забезпечують юристи ВБФ “ГОРЄНІЄ”, а вторинну – Центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

IMG 1553

IMG 1564

 

IMG 1568

IMG 1572

IMG 1581

IMG 1584

IMG 1586

IMG 1605

IMG 1606

IMG 1608

IMG 1612

IMG 1614