назад

Продовжено етап дистанційного навчання претендентів на посади керівників бюро правової допомоги

bez imeni 2Терміни проходження дистанційного курсу навчання «Вступ до системи безоплатної правової допомоги» для кандидатів на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги продовжено до 20 червня включно.

У період проходження претендентами дистанційного курсу навчання «Вступ до системи надання безоплатної правової допомоги» з технічних причин було частково відсутнє електропостачання в дата-центрі, що унеможливлювало роботу із курсом впродовж певного часу доби 09 та 14 червня 2016 року. У зв’язку із чим прийнято рішення про продовження можливості для претендентів пройти дистанційний курс – для цього є ще 3 додаткові дні.

Звертаємо увагу претендентів, що, відповідно до порядку проведення конкурсу, пройти курс можна до 00 годин 00 хвилин 20 червня 2016 року.

Претенденти, які пройдуть дистанційний курс, починаючи із 21 червня 2016 року запрошуються до інтерв’ювання, яке здійснюватиметься починаючи з 30 червня 2016 року. Для проходження інтерв’ю із конкурсними комісіями необхідно буде прибути до приміщення відповідного регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та пред’явити паспорт громадянина України.

 Прийняття на роботу здійснюватиметься директорами відповідних регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги відповідно до законодавства про працю України в межах повноважень та в порядку, що визначені Положенням про центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги, затвердженим наказом Міністерства юстиції України від 02 липня 2012 р. № 967/5, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 03 липня 2012 р. за № 1091/21403.

Переглянути оголошення про конкурс

Методологічна підтримка проведення конкурсу здійснюється українсько-канадським проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що реалізується Канадським бюро міжнародної освіти і фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.

Бажаємо успіху претендентам!