назад

Продовжуємо практику он-лайн семінарів

160519 01Під час Skype-зв’язку з Кролевецькою районною бібліотекою інтегратори Шосткинського місцевого центру Ольга Правосуд та Юлія Зацаринна ознайомили працівників бібліотеки з системою безоплатної правової допомоги та домовились про он-лайн консультування.

За допомогою Skype-зв’язку 17 травня для працівників Кролевецької районної бібліотеки був проведений практичний правоосвітній семінар. В ході семінару працівники місцевого центру Ольга Правосуд та Юлія Зацаринна ознайомили бібліотекарів з напрямками діяльності центру, пояснили хто має право на безоплатну вторинну правову допомогу, а також розповіли про порядок звернення до місцевого центру.

«Побудова ефективної та продуктивної співпраці є запорукою популяризації юридичної культури та надання безоплатної правової допомоги в процесі реалізації конституційних прав та свобод серед різних груп територіальної громади», – зазначила інтегратор місцевого центру Ольга Правосуд в ході свого виступу.

Також під час семінару фахівець центру Юлія Зацаринна повідомила учасникам семінару, що конкурс на заміщення вакантних посад керівників бюро правової допомоги подовжений до 31 травня та зазначила, що бюро правової допомоги розпочне роботу з 1 вересня 2016 року за адресою: м. Кролевець, вул. Грушевського, 19. (приміщення Кролевецької міської ради).

Після закінчення семінару  присутні домовились сприяти населенню в доступі до джерел офіційної правової інформації та забезпечити роботу он-лайн – консультування через систему скайп-зв’язку. Варто зазначити, що перше он-лайн консультування на базі Кролевецької районної бібліотеки відбудеться 25 травня о 10.00 годині.

 

«Працівники бібліотеки та місцевого центру всіма своїми формами і методами роботи мають працювати над розвитком правової освіти населення, шляхом підготовки виставок правознавчої тематики, проведенням правоосвітніх заходів для жителів міста Кролевець та сприяти доступу до безоплатної правової допомоги»,- зазначила директор бібліотеки Наталія Ракоїд.