назад

Проведення навчання для представників територіальних громад на тему: «Отримання компенсації за зруйноване майно, державна допомога ВПО та інші актуальні питання».

Сьогодні директори Чернігівського МЦ Володимир Бобруйко і Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області Ірина Протченко спільно з юристом громадської організації “MART” Дмитром Науменко провели для представників територіальних громад навчання на тему: «Отримання компенсації за зруйноване майно, державна допомога ВПО та інші актуальні питання».

Під час навчання розглядались питання про пільги і гарантії внутрішньо переміщених осіб,порядок отримання компенсації за зруйноване житло та інше майно, порядок фіксації воєнних злочинів,

фінансові питання в умовах воєнного стану, інформаційно-консультаційна підтримка МСП через ДО «РФПП по Чернігівській області.
Вдячні Державній організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області» та Агенції регіонального розвитку Чернігівської області за співпрацю!