назад

0IMG 20151019 131817

19 жовтня 2015 року Валентина Вербицька в.о. директора Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та  Тетяна Точинська начальник відділу попередньої роботи з клієнтами провели робочу зустріч із педагогічним колективом державного навчального закладу «Вишнівецький професійний ліцей», який знаходиться у смт. Вишнівець Збаразького району.

У ході зустрічі Валентина Вербицька ознайомила присутніх із системою безоплатної вторинної правової допомоги, основними нормами Закону України «Про безоплатну правову допомогу», повноваженнями Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  та з переліком осіб, що мають право на отримання БВПД. Тетяна Точинська проінформувала працівників ліцею про порядок отримання БВПД та термін на протязі якого особи можуть отримати правову допомогу.

0IMG 20151019 131854Працівники Кременецького місцевого центру відповіли на запитання  присутніх, які стосувалися порядку надання БВПД дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, щодо переліку документів , необхідних для підтвердження їх до зазначеної категорії та ін.

За результатами  заплановано організувати зустріч із учнями даного навчального закладу 07-12 грудня 2015 року під час проведення в області Всеукраїнського тижня права.

Також, працівники Кременецького місцевого центру провели вуличне інформування жителів  смт. Вишнівець про функціонування системи безоплатної вторинної правової допомоги.


0IMG 20151019 162009