назад

Проведено ряд зустрічей у Чорнобаї

25 березня 2016 року спеціалісти Золотоніського місцевого центру з надання БВПД Олег Костогриз та Тетяна Жалобна провели робочу зустріч з селищним головою смт.Чорнобай — Аллою Мірошніченко.

Під час зустрічі обговорили шляхи становлення та вдосконалення основного завдання центрів – створення рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя шляхом належного інформування та організації надання безоплатної правової допомоги. Працівники центру надали інформаційні буклети, щодо його діяльності, де зазначено перелік категорій громадян, які мають право на БВПД, відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу”, види правових послуг, перелік галузей права, по яким надається допомога, контактні телефони та графік роботи центру. За результатами зустрічі було досягнуто домовленості про подальшу співпрацю.

Крім того, цього ж дня, спеціалісти Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, провели робочу зустріч з директором Чорнобаївського центру надання адміністративних послуг Надією Матрюк. Учасники зустрічі обговорили робочі питання щодо інформування населення про діяльність Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, результатом таких переговорів стали домовленості про співпрацю, яка, у свою чергу, сприятиме правовій допомозі населенню.

З метою поширення інформації про безоплатну вторинну правову допомогу, спеціалістами центру проведено заходи вуличного інформування громадян, шляхом роз’яснення права на безоплатну правову допомогу, порядок звернення до центру, а також були розповсюджені інформаційні буклети.