назад

Проведено зустріч у рамках обговорення наступної фази реалізації проекту «Підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні»

CoE logo

13 листопада у Координаційному центрі відбулася зустріч у рамках підготовки наступної фази проекту Ради Європи «Підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні»*.

Триває візит делегації консультантів та представників МЗС до України з метою підготовки проектного документу наступної фази проекту Ради Європи «Підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні», та проведення зустрічей із основними його партнерами.

Сьогодні директор Координаційного центру Андрій Вишневський та заступник директора Віталій Баєв зустрілися із представником Міністерства закордонних справ Данії Карін Нільсен, консультантами МЗС Данії Лоне Ліндгольд та Джуліаном Бреттом, а також координатором проекту Леонідом Антохі та експертом Кетеван Цхомелідзе.  

Під час зустрічі обговорено пріоритети подальшого реформування системи кримінальної юстиції, зокрема, щодо забезпечення в цьому контексті безоплатної правової допомоги.

Нагадаємо, учора експерти у рамках візиту мали робочу зустріч у Міністерстві юстиції.

*Проект впроваджується Радою Європи, фінансується Урядом Данії та триває до червня 2015 року.