назад

Публічний захід інформаційного характеру для студентів агробіотехнологічного факультету

Сьогодні, працівниками Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області для студентів III курсу агробіотехнологічного факультету Білоцерківського національного аграрного університету проведено публічний захід інформаційного характеру на тему: «Шлюб у сімейному законодавстві України».

Захід розпочався з вітального слова директора центру Віктора Кіккаса, який розповів про історію створення системи безоплатної правової допомоги в Україні, структуру системи БПД у Київській області, надав інформацію про категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну допомогу, пояснив механізм звернення громадян до місцевого центру та бюро правової допомоги задля отримання первинної та вторинної правової допомоги.

Крім того, студентам розповіли про реєстрацію шлюбу в Україні, порядок розірвання шлюбу, правове регулювання «фактичних» шлюбних відносин, укладення шлюбного договору, правове регулювання поділу спільного майна подружжя після розірвання шлюбу.

Усі присутні були активними співрозмовниками та зацікавленими в отриманні інформації щодо правового регулювання «фактичного шлюбу» в Україні, а також процедури поділу спільного майна подружжя після розірвання шлюбу. При цьому, студенти задавали запитання та отримували змістовні обґрунтовані відповіді.

Після завершення заходу всім присутнім було роздано інформаційні матеріали системи безоплатної вторинної правової допомоги