назад
12.11.15

Рада Європи передала центрам з надання БВПД техніку вартістю понад 1,4 мільйони гривень

Rada EУ рамках співпраці з проектом Ради Європи «Підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні», що впроваджується за фінансового сприяння Уряду Данії, Координаційному центру з надання правової допомоги та регіональним центрам з надання безоплатної вторинної правової допомоги на потреби організації заходів із підвищення кваліфікації адвокатів безкоштовно передано комп’ютерну техніку з офісним програмним забезпеченням та мультимедійні засоби на суму 1 408 547,40 грн.

Так, проектом РЄ «Підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні» передано 26 ноутбуків з ліцензійним офісним програмним забезпеченням, 26 проекторів, 26 портативних екранів, 30 магнітних дошок з супутніми канцелярськими матеріалами та 26 портативних звукопідсилювальних установок. 25 проекторів, портативних екранів та магнітних дошок  уже передано до регіональних центрів з надання БВПД (по одному кожному регіональному центру). 25 ноутбуків та 25 звукопідсилювальних установок будуть направлені регіональним центрам найближчим часом. Уся ця техніка буде використовуватись для організації заходів підвищення кваліфікації адвокатів, зокрема, каскадних тренінгів.

Надання техніки відбулась згідно підписаної 2 листопада 2015 року угоди між Радою Європи та Координаційним центром з надання правової допомоги.

Основною метою проекту «Підтримка реформи кримінальної юстиції в Україні» є підвищення ефективності системи кримінальної юстиції, яке неможливе без функціонування системи безоплатної правової допомоги, що є невід’ємною частиною реформи системи кримінального правосуддя.

Висловлюємо вдячність нашим партнерам!

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter