назад

Відкрито центр правової інформації та консультації на території військового шпиталю

20151112 104457    Враховуючи, необхідність у посиленню правових можливостей учасників АТО 12 листопада у місті Мукачево завдяки спільній співпраці центрів БВПД та військового госпіталю відкрито центр правової інформації та консультації, діяльність якого спрямована на сприяння наданню правової допомоги учасникам АТО.

    З вітальними словами під час відкриття центру виступили І.Фаpтушок, начальник Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області, В.Попадинець, директор Регіонального центру з надання БВПД у Закарпатській області, К.Молнар директор Мукачівського МВ з надання БВПД. та В.Дяк, т.в.о. командира в/ч А 1047, підполковник медичної служби. Також у заході взяли участь М.Решетар, голова обласного комітету допомоги солдатським матерям та дружинам, учасників АТО та адвокати, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

    Згідно попередньої домовленості 2 рази на місяць – адвокати, спеціалісти з відділу  попередньої роботи Мукачівського МЦ з надання БВПД та юрист військового госпіталю будуть здійснювати прийом учасників АТО на території військового госпіталю, у рамках надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги.

    У ході зустрічі також було підписано Меморандум про співпрацю між Головним територіальним управлінням юстиції, центрами з надання БВПД та Мукачівським військовим госпіталем.



Для збільшення зображеня натистіть на нього

{module gospital}