назад

РЕАЛЬНИЙ КРОК ДО ПОЧАТКУ РОБОТИ ПРАВОВИХ БЮРО

84984855555

13 травня директор Регіонального центру з надання БВПД у Чернівецькій області Аркадій Мунтяну спільно з директором Чернівецького місцевого центру Сергієм Мінтенком здійснили робочу поїздку в м. Кіцмань. Робоча поїздка відбулась в рамках виконання плану з розгортання у Чернівецькій області мережі консультаційних бюро з надання безоплатної правової допомоги. Метою відвідин Кіцманщини було підписання договору оренди приміщення між Чернівецьким місцевим центром та Кіцманською районною радою, в якому буде розміщено бюро правової допомоги, що обслуговуватиме мешканців Кіцманського району.

Голова ради Лумей Петро Васильович, який представляв Кіцманську районну раду під час підписання договору, запевнив, що рада буде всіляко підтримувати в майбутньому проект безоплатної правової допомоги на рівні районної громади.

Слід також зазначити, що запропоноване районною радою приміщення для цілей розміщення правового бюро розташоване в зручному для мешканців району місці в будівлі районної ради та районної державної адміністрації поряд із соціальними службами та ЦНАПом, що сприятиме кращому доступу до послуг, які надаватимуться правовим бюро.