назад

Регіональним центром з надання БВПД у Чернігівській області проведено «вуличне» інформування населення

11.09.15 311 вересня 2015 року працівниками Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області проведено проведено «вуличне» інформування населення м. Чернігова з питань безоплатної вторинної правової допомоги.
Населення міста інформували начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Олеся Пирковська, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Якубенко і заступник начальника відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Ірина Бондаренко.

Під час спілкування з чернігівцями було роз’яснено поняття вторинної правової допомоги, повідомлено про категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, ознайомлено з порядком її надання, а також наведено приклади.
Після спілкування жителям м. Чернігова залишались буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».11.09.15 111.09.15 411.09.15 511.09.15 6 2