назад

Рівненський місцевий центр налагоджує співпрацю з громадськими приймальнями народних депутатів

golovna

Пілотний проект співпраці місцевих центрів з надання БВПД з громадськими приймальнями народних депутатів, який ініційований Міністром юстиції України Павлом Петренком, розпочав роботу у Рівненській області.

У рамках реалізації проекту та з метою розширення можливостей доступу громадян Рівненщини до безоплатної правової допомоги відбулася зустріч із помічником народного депутата Верховної Ради України Сергія Євтушка у Костопільській райдержадміністрації. 

3

За результатами зустрічі досягнуто домовленостей про спільну допомогу мешканцям Костопільського краю у наданні безоплатної правової допомоги. Зокрема, у разі звернень соціально незахищених категорій громадян за отриманням послуг адвоката для захисту прав у суді у цивільних та адміністративних справах, помічник народного депутата направлятиме їх до Рівненського місцевого центру. Натомість мешканців, які звернулися до Рівненського МЦ за юридичними консультаціями щодо питань, які потребують втручання саме на рівні народного депутата України, будуть скеровувати до громадської приймальні.

Відтепер костопільчани можуть звертатися за безоплатною правовою допомогою до громадської приймальні народного депутата України Сергія Євтушка, що знаходиться за адресою м. Костопіль, вул. Незалежності, 7, 1 поверх, каб.9 (Костопільська райдержадміністрація), тел.: (067) 39-29-182Левчук Юрій Кирилович (помічник-консультант народного депутата України Сергія Євтушка).

Довідково. До Рівненського місцевого центру для отримання безоплатної правової допомоги можуть звертатися жителі міста Рівне, Острога, Рівненського, Здолбунівськго, Гощанського, Костопільського, Острозького та Корецького районів, а також інші мешканці Рівненської області. Центр знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Кавказька, 7, тел. (0362) 26-08-40, 097-313-20-44.