назад
02.08.12

Робоча поїздка директора Координаційного центру Андрія Вишневського до Волинської області (відео)

2-3 серпня директор Координаційного центру Андрій Вишневський перебував з робочою поїздкою у Волинській області.

2 серпня о 11:00 у місті Ковель Волинської області відбулася нарада щодо утворення з 1 січня 2013 року міжрайонного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за участю керівників міста та району, посадових осіб правоохоронних, судових органів, управлінь юстиції та адвокатів найближчих районів.

Цього ж дня о 14:00 Андрій Вишневський відвідав місто Володимир-Волинський, де зустрівся з керівництвом міста та району, посадовими особами правоохоронних, судових органів, управлінь юстиції та адвокатами міст Володимир-Волинський і Нововолинськ, Володимир-Волинського, Локачинського й Іваничівського районів.

У ході зустрічей обговорювались організаційні питання забезпечення функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні з 1 січня 2013 року, результати першого конкурсу з відбору адвокатів, а також підготовка до проведення другого конкурсу з відбору адвокатів.

Директора Координаційного центру з надання правової допомоги Андрія Вишневського у робочій поїздці супроводжував начальник Головного управління юстиції у Волинській області Ігор Оксенчук.

3 серпня о 14:00 у місті Луцьк у конференц-залі готелю «Україна» відбулася робоча зустріч директора Координаційного центру Андрія Вишневського з адвокатським корпусом області.

Зустріч була організована за сприяння Головного управління юстиції у Волинській області та голови Волинської обласної КДКА Галини Руденко. Участь у зустрічі взяли заступник голови обласної держадміністрації-керівник апарату Станіслав Ющик, перший заступник голови апеляційного суду Волинської області Олександр Фідря, посадові особи правоохоронних органів та начальники територіальних управлінь юстиції області. Під час зустрічі були обговорені питання запуску системи безоплатної правової допомоги в Україні з 1 січня 2013 року, взаємодії правоохоронних органів та центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги відповідно до положень нового Кримінального процесуального кодексу України.

Також у ході робочої поїздки Андрій Вишневський ознайомився із приміщенням, де буде розташований обласний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у місті Луцьк.

ВІДЕО. Безоплатна правова допомога у м. Ковелі.

{avsplayer videoid=2 playerid=2}