назад

1Задля вирішення проблемних питань, які виникають у роботі, 7 грудня директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Михайло Євчук та його заступник Володимир Ковальчук завітали з робочою поїздкою до Калуського місцевого центру.

На зустрічі з фахівцями Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги директор Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Михайло Євчук ознайомився з роботою по підготовці до Всеукраїнського тижня права.

2

Під час бесіди обговорювалися результати роботи Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в частині роботи відділів бюро правової допомоги щодо представництва у судах. А також директор Регіонального центру з надання БВПД в області проаналізував, що було здійснено 151 виїздів мобільних пунктів та забезпечено діяльність 21 дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги.

«Загальна кількість осіб, яка звернулася за отриманням консультації та роз’яснень з правових питань під час виїздів мобільних та діяльності дистанційних консультаційних пунктів склала 1202 осіб, в тому числі 493 осіб звернулися за отриманням правових консультацій та роз’яснень до мобільних консультаційних пунктів та 709 осіб до дистанційних пунктів доступу до БПД», ˗ зауважив Михайло Євчук.

3

Заступник директора Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Володимир Ковальчук наголосив, що було надано методичну допомогу 9 органам місцевого самоврядування та об᾽єднаним територіальним громадам, а також установам – провайдерів БПД (громадських організацій, волонтерських рухів, юридичних осіб приватного права), з якими налагоджено співпрацю щодо надання безоплатної правової допомоги. Було проведено 182 правопросвітницьких заходів, теж і в частині реалізації в 2018 році загальнонаціонального правопросвітницього проекту Міністерства юстиції України і Координаційного центру з надання правової допомоги «Я МАЮ ПРАВО».

4


 

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)