назад

image01    15 вересня у Виноградові відбулася робоча зустріч заступника директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Лариси Фучко з працівниками Виноградівського бюро правової допомоги. Метою зустрічі було налагодження ефективної комунікації, обговорення та вироблення спільних практичних навичок у роботі бюро. 

    У ході зустрічі заступник начальника відділу «Виноградівське бюро правової допомоги» Ангеліна Богдан поінформувала, що за період з 1 по 15 вересня було опрацьовано 30 звернень громадян, з яких на сьогоднішній день прийнято 3 рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги. Найчастіше громадяни звертаються з земельних та соціальних питань.
    Упродовж заходу також було проведено спільний прийом громадян. Так, із мешканцем В.Ком’ят було обговорено питання захисту його права власності на земельну ділянку. Також було надано консультації щодо порядку внесення змін до статутних документів громадських організацій.
    Виноградівське бюро правової допомоги, яке відкрилося 1 вересня, працює з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 за адресою: м.Виноградів, пл. Миру 3, каб. 115.