назад

У м.Кременчуці відкрито Центр реабілітації та адаптації учасників бойових дій,членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб

Krem115 вересня 2016р. у м.Кременчуці на базі Територіального центру соціального обслуговування Автозаводського району відкрито Центр реабілітації та адаптації учасників бойових дій,членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб. Церемонія відкриття закладу відбулась за участі Кременчуцького міського голови Віталія Малецького, депутатів обласної та міської ради, представників громадських організацій, представників закладів безоплатної правової допомоги. 

 

Krem 2В рамках інформаційної програми діяльності Центру передбачено надання правових послуг за участю Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

У центрі реабілітації  учасникам АТО та вимушеним переселенцям надаватиметься широкий спектр різних безкоштовних реабілітаційних і соціальних послуг, направлених на організацію відпочинку, психологічної та фізичної релаксації, проведення занять з дітьми такої категорії громадян. Окрім того, його відвідувачам обов’язково надаватимуться оздоровчі послуги, з ними працюватимуть фахові психологи та соціальні педагоги, цим громадян будуть запропоновані послуги перукарів, швачок тощо.  За бажанням учасники бойових дій та тимчасово переміщені особи разом із своїми сім’ями  матимуть можливість брати участь у різних гуртках творчої самодіяльності.

Krem 3