назад

Робоча зустріч із адвокатами головного спеціаліста відділу забезпечення якості правової допомоги у Тростянці

  Безоплатна правова допомога – гарантоване державою і закріплене у Конституції право кожного громадянина на якісну та доступну юридичну допомогу. Саме задля забезпечення такого права фахівці Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги щосереди проводять виїзні прийоми в населених пунктах, які входять до території обслуговування центру.

   23 вересня 2015 року начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Микола Кравченко та головний спеціаліст цього відділу Анна Лобовньова провели прийом громадян у м. Тростянець.

          Цього ж дня у Тростянці відбулася робоча зустріч з адвокатами, які працюють або хочуть працювати в системі надання безоплатної вторинної правової допомоги. Директор місцевого центру Тамара Козир та Анастасія Кравченко, головний спеціаліст відділу забезпечення якості і правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області, у ході зустрічі провели презентацію «Переваги системи безоплатної правової допомоги», обговорили питання з присутніми, які виявили бажання працювати в системі безоплатної вторинної правової допомоги, порядок та умови участі в конкурсі з відбору адвокатів.