назад

Зустріч головного спеціаліста відділу фінансів, контрактно – договірної роботи з адвокатами у Кролевці

150923 0123 вересня 2015 у приміщенні Кролевецької міської ради відбулася зустріч з адвокатами, які працюють у Кролевецькому районі з метою долучення їх до системи БВПД. На зустрічі були присутні директор Шосткинського місцевого центру Микола Гудіма, головні спеціалісти відділу роботи з адвокатами місцевого центру Павло Єлькін та Тетяна Корх, головний спеціаліст відділу контрактно-договірної роботи, фінансів та бухгалтерського обліку Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Юлія Омельченко.

Відповідно до програми робочої наради, Юлією Омельченко проведено презентацію, щодо «Переваг системи безоплатної правової допомоги», а саме мова йшла про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги, порядок і умови проведення конкурсу та вимоги до професійного рівня адвокатів та переваги співпраці з центром.

Директор Микола Гудіма закликав усіх присутніх адвокатів долучатися до системи БВПД та допомагати громадянам, які не мають на кваліфіковану юридичну допомогу достатньо коштів. Учасники заходу обговорили проблемні питання, що виникають при взаємодії між системою надання БПД та адвокатурою, проведення інформаційної компанії, дотримання Правил адвокатської етики при наданні правової допомоги.

Присутні на зустрічі адвокати цікавилися методикою розрахунків за виконану роботу та умовами проведення конкурсу. На всі питання вони одержали вичерпні відповіді. 

150923 02