назад
23.10.15

Робоча зустріч співробітників Регіонального центру міста Києва з представниками МВС міста Києва

90 big

22 жовтня 2015 року представниками Регіонального центру з надання БВПД у м. Києві взято участь у нараді, організованій спільно з керівництвом ГУМВС України в м. Києві.

На нараді обговорено питання забезпечення дотримання “Порядку інформування центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги про випадки затримання, адміністративного арешту або застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2011 р. № 1363, в тому числі щодо забезпечення інформування центру про затримання осіб, внаслідок інформування про це близьких родичів.

Також було обговорено питання щодо підстав та порядку залучення захисників у порядку ст. 53 КПК України для проведення окремої процесуальної дії.

За результатом зустрічі було досягнуто домовленості про проведення нарад в кожному районному управлінні МВС міста Києва та тренінгів з питань забезпечення права на захист.

У зустрічі взяли участь директор Регіонального центру з надання БВПД у м. Києві Оксана Василяка, заступник директора Ірина Радченко, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги Олена Чернова, начальники слідчих відділів та чергових частин РУ ГУМВС України в м. Києві та представники Штабу ГУМВС України в м. Києві


 Приєднуйтесь до офіційної сторінки Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві у Facebook