назад

Робоча зустріч з адвокатами заступника начальника відділу надання безоплатної правової допомоги у Білопіллі

150917 0116 вересня 2015 року уприміщенні Білопільського районного управління юстиції пройшла робоча зустріч спрямована на активізацію участі адвокатів у восьмому конкурсі з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

На заході були присутні Директор Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентина Трошечко разом із начальником відділуорганізації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Іриною Карела також заступник начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Ольга Коваленко та адвокати Пашков Сергій і Конєва Лілія.

Відповідно до програми робочоїзустрічі Ольга Коваленко виступила з презентацією: «Переваги системи безоплатної правової допомоги для адвокатів». Фахівці центру разом з адвокатами обговорили питання особливостей надання безоплатної правової допомоги та чому варто бути адвокатом в цій системі. У ході обговорення адвокати та учасники заходу спілкувалися у форматі питання-відповідь.