назад

Робоча зустріч з експертами програми USAID з реформування сектору юстиції “Нове правосуддя”

{gallery width=100 height=100 alignment=left buttons=0 margin=5 layout=fixed lightbox=boxplus}banners/org/USAID.jpg{/gallery}

03 листопада 2017 року у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях пройшла зустріч з експертами програми USAID з реформування сектору юстиції “Нове правосуддя”.

{gallery width=200 height=200 alignment=left buttons=0 margin=5 layout=fixed lightbox=boxplus}banners/org/USAID.jpg{/gallery}

03 листопада 2017 року у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях пройшла зустріч з експертами програми USAID з реформування сектору юстиції “Нове правосуддя”.

В зустрічі брали участь професор Університету імені Вашингтона Томас Райз, експерти програми USAID «Нове правосуддя» Артем Шаіпов та Іван Ромащенко, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях Анатолій Бородавка, заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях Вікторія Гайворонська, начальник відділу якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Марина Старовойтова.

i3

Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Нове правосуддя» працюватиме в Україні з жовтня 2016 року – до лютого 2021 року та реалізується з метою надання підтримки судовій владі, уряду, парламенту, громадянському суспільству та народу України у здійсненні судової реформи з урахуванням конституційних змін 2016 року та Стратегії реформування судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів на 2015–2020 роки.

i2

В ході зустрічі були обговорені питання  пов’язані  з отриманням  якісної юридичної  освіти задля підготовки професійних  правників. Представниками  Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях  були надані рекомендації та бачення щодо підвищення якості правничої освіти, яке в подальшому  призведе до покращення професійної підготовки кадрів для судової системи, адвокатури, прокуратури. Тим самим  розширить можливості доступу до правосуддя та захисту прав людини.

i1


 

Інформація про Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях: 

Адреса: м. Харків, Майдан Свободи, 5, 6 під’їзд, 3 поверх 

Контактний телефон: (057) – 705 – 03 – 52

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103

(цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України)

Офіційний веб-сайт: http://kharkiv.legalaid.gov.ua