назад

Спільна робота – крок до вдосконалення

OB12 листопада фахівці Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Житомирській області завітали до колег Регіонального центру з надання БВПД у Вінницькій області.

У рамках робочої зустрічі співробітники регіональних центрів обмінялися своїм позитивним досвідом. Від Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Житомирській області на зустрічі були присутні: головний бухгалтер Ольга Березовська, начальник відділу забезпечення якості надання правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Тимур Кашапов, начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Олег Врублевський, начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Олена Герасименко.

Під час зустрічі фахівці регіональних центрів зауважили, що важливо впроваджувати кращі ініціативи одне одного у роботу, а без таких зустрічей, коли в колі професіоналів відбувається обмін думками, пропозиціями, неможливо будувати роботу на перспективу.

Колеги обмінялися особливостями роботи та обговорили питання організації діловодства, формування мережі партнерів та інші, з метою покращення доступу громадян до безоплатної правової допомоги. Загалом, зустріч із вінницькими колегами була насиченою, цікавою і дуже продуктивною.

OB2OB3OB4