назад

12227127 440056239519312

13 листопада директор Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Гамбаль та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Овсинська провели робочу зустріч із заступником директора з виховної роботи Оленою Сов’як та педагогічним колективом Чортківської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів.

 

12027803 440056236185979Під час зустрічі Марія Гамбаль ознайомила присутніх із системою безоплатної вторинної правової допомоги, основними нормами Закону України «Про безоплатну правову допомогу», з переліком осіб, що мають право на отримання такої допомоги та про порядок роботи Чортківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Крім того, Марія Гамбаль відповіла на запитання присутніх, які стосувалися порядку надання БВПД дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, щодо переліку документів, необхідних для підтвердження їх до зазначеної категорії та інше.

На завершення робочої зустрічі  Оленою Овсинською було роздано інформаційні буклети про безоплатну вторинну правову допомогу із зазначенням адреси розміщення місцевого центру.