назад

Робочі зустрічі працівників Кременецького місцевого центру із представниками виконавчої влади та органами місцевого самоврядування Шумського району

DSC 0024

18 серпня 2015 року Валентиною Вербицькою, в.о. директора Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги організовано робочу зустріч із представниками виконавчої влади та органами місцевого самоврядування у залі засідань адміністративного будинку м.Шумська. Зустріч проведено за сприянням та участі голови Шумської районної державної адміністрації Головатюка Юрія Мартиновича Шумським міським головою Плетюком Володимиром Євгеновичем.

DSC 0016У роботі робочої зустрічі взяли участь :
–    начальник Шумського управління юстиції Ткачук Мая Григорівна,
–    начальник управління соціального захисту населення Шумської райдержадміністрації Сергеєва Алла Олексієвна,
–    начальник відділу надання адміністративних послуг Мельничук Людмила Сергіївна,
–    начальник відділу правового забезпечення, зв’язків з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату Шумської райдержадміністрації Корець Тарас Феодосійович,
–    головний спеціаліст відділу правового забезпечення, зв’язків з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату Шумської райдержадміністрації Кучер Василь Миколайович,
–    голова районної організації української Спілки ветеранів Афганістану Морончук Володимир Іванович,
–    заступник голови Спілки ветеранів Афганістану Ковальчук Юрій Іванович,
–    представник  спілки учасників АТО Олійник Віталій Андрійович,
–    головний спеціаліст районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ставнійчук Наталія Володимирівна.

 Під час зустрічі піднімалися проблемні питання щодо соціального і правовового захисту учасників АТО, воїнів Афганців.  На запитання учасників зустрічі надано роз’яснення та відповіді.

 Валентина Вербицька наголосила  про  необхідності об’єднання зусиль усіх зацікавлених служб Шумського району у взаємодії з Кременецьким місцевим центром щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги, особливо учасникам АТО та воїнам Афганцям.

Заступник начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Кременецького місцевого центру Меснікович Михайло ознайомив присутніх з Законом України «Про безоплатну правову допомогу», звернув увагу на категорію осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, роз’яснив порядок звернення до Кременецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та за яких умов  надається безоплатна вторинна правова допомога.

DSC 0027

Крім того, проведено ще одну робочу зустріч з працівниками Шумського районного управління юстиції під час якої роз’яснено вимоги законодавства щодо порядку надання безоплатної вторинної правової допомоги місцевим центром. Звернено увагу на категорії осіб, які мають право на таку допомогу та який перелік документів подається особою, яка звертається до центру. Надано відповіді на питання учасників зустрічі.

Заступником начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Месніковичем М.Ф. в приміщенні Шумського управління юстиції проведено прийом громадян,  які звернулися за роз’ясненнями щодо надання безоплатної  вторинної правової допомоги.