назад

Робочий візит радника Міністра юстиції України, Народного депутата України Ігоря Алексєєва до Кам`янець-Подільського

DSC 0113     В ході робочого візиту до Хмельницької області 18 серпня 2015 року радник Міністра юстиції України – народний депутат Верховної Ради України Алексєєв Ігор Сергійович спільно із начальником Головного територіального управління юстиції в Хмельницькій області Худняком Віктором Анатолійовичем  відвідали Кам`янець-Подільський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

     Після ознайомлення із роботою місцевого центру  було проведено прес – конференцію із представниками місцевих ЗМІ, під часі якої було повідомлено присутніх про фундаментальні та інноваційні зміни у роботі органів юстиції.

     Головним питанням прес-конференції було впровадження системи надання безоплатної вторинної правової допомоги та стандарти її якості. Окрім того, доповідачі розповіли про нові підходи до проведення конкурсів на заміщення вакантних посад в органах юстиції. Відкритість та прозорість конкурсів, які проходять у декілька етапів, буде запорукою професійності  та неупередженості  нових кадрів.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/18.08.2015_2{/gallery}