назад

Робочі зустрічі з працівниками Лугинського РАГС

 

Image000044 листопада 2015 року працівники Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а саме: в.о. директор — Орлюк С.А., начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги – Сергієнко О. В., головний спеціаліст цього ж відділу — Шадура І.А. провели робочі зустрічі з працівниками Лугинського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Лугинського районного управління юстиції та з працівниками Лугинської районної ради.

Сергієм Орлюком надано роз’яснення щодо звернення громадян, які потребують безоплатної вторинної правової допомоги Коростенським МЦ з надання БВПД. Оксаною Сергієнко було доведено до відома присутніх інформацію про роботу Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, місце знаходження, графік роботи, міста та райони, які обслуговує даний центр та категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу. Інною Шадурою в ході робочої зустрічі надано присутнім інформаційно-роз’яснювальні матеріали у вигляді буклетів, пам’яток та підписані меморандуми про співпрацю.

Інформаційно-роз’яснювальні зустрічі також відбулись з працівниками управління ПФУ в Лугинському районі та Бовсунівської сільської ради в Лугинському районі.

Були розміщені плакати та оголошення щодо надання безоплатної вторинної правової допомоги на території смт. Лугини та Лугинського району, включаючи сільські ради та автобусні зупинки, а також проведено вуличне інформування пересічних громадян.