назад

В Хорольському районі організовано виїзний (мобільний) пункт консультування громадян

У середу, 04 листопада 2015 року, в селі Вишняки Хорольського району організовано виїзний (мобільний) пункт консультування громадян працівниками Лубенського місцевого центру БВПД.

В приміщенні сільської ради протягом двох годин прийом вели адвокат, яка нещодавно пройшла конкурс та почала свою роботу в системі БВПД, Жанна Чубенко, начальник Хорольського районного управління юстиції Лариса Власенко, начальник юридичного відділу апарату Хорольської РДА Аліна Семенець, директор Лубенського центру БВПД Артем Россоха.

Під час виїзного прийому було надано правову консультацію з питання виділення та отримання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та прийнято звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Такі виїзні прийоми, – на думку директора центру Артема Россохи, – покликані, в першу чергу, практично наблизити до громадянина його право на безкоштовного адвоката та на захист у суді. Вони також дають можливість більше проінформувати спільноту про діяльність такої системи та відчути її практичну сторону.