назад

Робочий візит фахівців Конотопського місцевого центру до Липової Долини

150814 3113 серпня 2015 року – досить насичений день для працівників Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, адже відбулося відвідування Недригайлівського та Липоводолинського районів. 

Цього дня директор центру Олександр Муха разом з начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання  первинної  правової допомоги Валентиною Волік та головним спеціалістом Дмитром Соляником  побували в Липовій Долині.

Метою візиту стало налагодження співпраці з органами місцевого самоврядування, виконавчої влади, установами та організаціями, які надають первинну правову допомогу.

Зустрічі з головою Липоводолинської районної ради Галиною Якуб та головою Липоводолинської райдержадміністрації Сергієм Олещенком були конструктивними та досить змістовними. Керівники району з розумінням поставилися до проблем, які необхідно вирішувати спільними зусиллями.

Учасниками зустрічі визначено шляхи подальшої роботи, заплановано прийом громадян у Липовій Долині з питань, які належать до компетенції вирішення місцевого центру та участь представників центру в сесії районної ради на початку вересня 2015 року. 

Також відбулася робоча зустріч в управлінні юстиції Липової Долини.

Підводячи підсумки роботи по Липовій Долині, працівники центру дійшли висновку, що необхідно розробити комплексний план інформування населення віддалених районів та створити мобільну групу, яка буде регулярно проводити виїзні прийоми громадян.

150814 32