назад

Робочий візит фахівців Сумського місцевого центру до Краснопілля

151204 11Директор місцевого центру Валентина Трошечко разом із начальниками відділів та черговим адвокатом здійснили робочий візит до м. Краснопілля, де з керівництвом Краснопільської районної державної адміністрації обговорили основні аспекти подальшої співпраці.

Валентина Трошечко зустрілася із головами районної та селищних рад, з метою створення сталої та постійно діючої системи доступу громадян до безоплатної первинної правової допомоги розглянули можливість затвердження на сесії Програми правової допомоги населенню Краснопільської районної державної адміністрації на 2016-2020 роки та відповідно забезпечення фінансування відкриття даної установи в розрізі майбутніх фінансових асигнувань з 2016 року.

З Головою Краснопільської селищної ради Іваном Хомічовим Валентиною Трошечко підписано меморандум про співпрацю.

Також працівники Сумського центру здійснили прийом громадян. Під час зустрічі обговорено питання щодо створення комунальної установи відповідно до Конституції України, пункту 39-1 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 12 Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

Працівники місцевого центру розповіли про категорії осіб, які мають право отримувати безоплатну вторинну правову допомогу.

151204 12