назад

Співробітники Менського МЦ виступили перед учасниками АТО

011215 727 листопада 2015 року начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Менського місцевого центру з надання БВПД Альона Римар та начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Андрій Лук’яненко виступили перед учасниками АТО, які проходять санаторно-курортне лікування в даному закладі.

Працівники Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги розповіли що таке безоплатна вторинні правова допомога, як і де її можна отримати. Донесли до присутніх інформацію про Менський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, зазначили що такі ж центри з надання БВПД розташовані по всій території нашої держави, наголосили, що на присутніх учасників антитерористичної операції поширюється дія Закону України «Про безоплатну правову допомогу». На всі запитання були надані відповіді, а також залишені буклети «Що таке безоплатна правова допомога та як її отримати?»
По закінченню виступу до працівників центру звернулась з запитанням «переселенка» з Донеччини. На своє питання громадянка також отримала відповідь.
У санаторії “Остреч” воїнам АТО надають безкоштовну психологічну реабілітацію на 14 днів, а санаторно-курортне лікування на 18 днів. В санаторії нині перебуває не більше 50 осіб, хоча він може прийняти до 300.
Адміністрація та психологи санаторію попросили здійснювати подібні виступи при кожному новому «заїзді» воїнів АТО.