назад
25.02.16

Робочий візит представників Конотопського місцевого центру до Недригайлова

160225 21В Недригайлові 24 лютого директор Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Муха, начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Дмитро Соляник, начальник відділу взаємодії Валентина Волік провели ряд зустрічей, а також інформаційний флеш-моб. 

Директор Олександр Муха та начальник відділу інтеграції Валентина Волік зустрілися із головним редактором Недригайлівської районної газети «Голос Посулля» Ігорем Скрипченком та обговорили основні умови співпраці на 2016 рік. Досягли домовленостей щодо регулярного розміщення інформації про безоплатну правову допомогу в газеті та участі кореспондентів газети у заходах Конотопського місцевого центру на території Недригайлівського району.

Дмитро Соляник провів прийом громадян, в ході якого чотири мешканці Недригайлова отримали роз’яснення на хвилюючі їх питання. Питання стосувалися галузі земельного права та соціального захисту.

 Інформаційний флеш-моб було проведено в центрі селища Недригайлів. Інформаційні матеріали, які  отримали місцеві жителі, містили необхідну інформацію про можливість отримання безоплатної правової допомоги та контакти гарячої лінії Координаційного центру та Конотопського місцевого центру.