назад

Робота місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги впродовж 12 – 18 жовтня 2015 року

stat1Про роботу Самбірського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
Впродовж тижня до Центру звернулося 6 нових клієнтів. Прийнято 3 рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами видано 2 доручень для надання безоплатної вторинної правової допомоги, 1 особа скерована до суб’єктів надання первинної правової допомоги, прийнято та опрацьовано 13 звітів у адвокатів, що працюють за дорученнями Регіонального та Місцевого центру.
Переглянути новини Центру 

Про роботу Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
Впродовж тижня до Центру звернулося 11 нових клієнтів. Прийнято 2 рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами видано 2 доручення для надання безоплатної вторинної правової допомоги, 3 особи скеровано до суб’єктів надання первинної правової допомоги, прийнято та опрацьовано 14 звітів у адвокатів, що працюють за дорученнями Регіонального та Місцевого центру.
Переглянути новини Центру 

Про роботу Червоноградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
Впродовж тижня до Центру звернулося 11 нових клієнтів. Прийнято 4 рішення про надання безоплатної вторинної правової допомоги, працівниками відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами  видано 3 доручення для надання безоплатної вторинної правової допомоги, прийнято та опрацьовано 1 звіт у адвокатів, що працюють за дорученнями Регіонального та Місцевого центру.
Переглянути новини Центру 

12331