назад

Участь інтегратора у презентації проекта по наданню допомоги учасникам АТО та їх сім’ям

151019 11

15 жовтня 2015 року інтегратор Сумського місцевого центру Яна Кнуренко була запрошена до  Сумського обласного прес-клубу, де голова правової громадської організації «Усвідомлений вибір народу», член Громадської ради при Головному територіальному управлінню юстиції у Сумській області Світлана ДРОНІК презентувала проект по наданню сільському населенню Лебединського району не тільки правової, а й психологічної, логопедичної допомоги. Проект розрахований на надання у першу чергу допомоги учасникам АТО, їх сім’ям, внутрішньо переміщеним особам та сільському населенню.

До роботи у проекті, окрім юриста, було залучено професійного психолога. Його організатори налаштовані на співпрацю з головами сільських громад у тих населених пунктах, де реалізовуватиметься проект. А географія його реалізації за 11 місяців – 12 сіл Лебединщини, зокрема, Пристайлове та Червлене, Бишкінь, Ворожба, Будилка, Боровеньки, Катеринівка, Гринцеве, Підопригори, Павленки, Малий Вистороп, Великий Вистороп.

Планується провести також два засідання у форматі «круглого столу», на яких будуть розглянуті питання організації надання правової допомоги сільському населенню.

Цей проект реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, адже світове співтовариство зацікавлене у тому, щоб українці отримували належне правове забезпечення.

 151019 13 151019 12