назад

Робота Першого миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги впродовж 21-25 вересня 2015 року

{module persh_stat_12} 22.09.2015 року в прямому ефірі радіопередачі “гаряча лінія” Миколаївської обласної державної телерадіокомпанії “Бузька хвиля” відбувся виступ директора Першого миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олега Матвієнко та начальника відділу взаємодії з суб’єктами з надання безоплатної первинної правової допомоги Вікторії Царьової.

 Під час проведення «гарячої лінії» обговорювали важливі питання щодо категорії громадян, яким надається безоплатна правова допомога, документів, які необхідно надати громадянину при зверненні до Центру, юрисдикції та місця розташування Центру, кількості місцевих Центрів, створених у Миколаївській області та про порядок призначення адвокатів для наданнябезоплатної вторинної правової допомоги.

foto 2

 

23.09.2015 року начальник відділу взаємодії з суб’єктами з надання безоплатної первинної правової допомоги Вікторія Царьова прийняла участь в навчанні посадових осіб виконавчих органів Миколаївської міської ради. Вікторія Царьова розповіла про категорію громадян, яким надається безоплатна правова допомога. Проведено детальне роз’яснення щодо видів правових послуг, які надаються спеціалістами центру та порядок надання соціальних послуг. Особливу увагу приділено питанню про те, що разом із зверненням про надання безоплатної вторинної правової допомоги особа повинна подати документи про її належність до однієї з категорій осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.foto 3

24.09.2015 року підписано Меморандум про співпрацю між Першим миколаївським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та адвокатом Кесельман Майєю Петрівною. В рамках Меморандуму передбачається спільне надання соціальних послуг у вигляді безоплатної правової допомоги, виявлення проблемних питань малозабезпечених верств населення, спільна розробка та реалізація заходів щодо їх вирішення. Юридичні консультації та роз’яснення законодавства надаються жителям міста Очакова та Очаківського району за адресою: м. Очаків, вул. Енгельса, 10 (центр, магазин “Глобус”).

foto 5