назад

Відбувся рейд для безпосереднього донесення до волинян інформації про цілодобово діючу у Регіональному центрі групу з надання правової допомоги в кримінальних справах

infoНа виконання доручення Координаційного центру з надання правової допомоги, 25 та 27 вересня 2015 року працівниками Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області (далі – Регіональний центр) у місті Луцьку проведено рейд для безпосереднього донесення до волинян інформації про цілодобово діючу у Регіональному центрі групу з надання правової допомоги в кримінальних справах.

У ході рейду були охоплені найбільш людні вулиці міста, площі та інші території, зокрема вулиці Глушець, Стрілецька, проспект Волі, Привокзальна площа, Завокзальний ринок, а також центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки.
    Жителів міста Луцька проінформовано про реалізацію права на захист, гарантованого державою, надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному провадженні підозрюваним (обвинуваченим) особам, а також у цивільних, адміністративних справах соціально незахищеним верствам населення.
    У межах проведення акції перехожим надавались виготовлені власними силами Регіонального центру друковані буклети про систему безоплатної вторинної правової допомоги з адресами розташування Регіонального та місцевих центрів безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області та номерами засобів зв’язку. Більшість мешканців Луцька зацікавились кращими практиками адвокатської діяльності, яка була розміщена на роздаткових матеріалах.
    Не приховуючи здивування щодо цілодобової роботи групи з надання правової допомоги в кримінальних справах, громадяни виявляли значний інтерес до отриманої інформації та відзначали актуальність і необхідність існування системи безоплатної вторинної правової допомоги, підвищення відчуття захищеності та впевненості в тому, що вони можуть отримати безоплатну допомогу від професійних адвокатів.
Лучани охоче отримали від працівників Регіонального центру відповіді на запитання та детальні роз’яснення, дякували за вручені буклети.IMG 8628

IMG 8550

IMG 8637

IMG 8640

IMG 8642

IMG 8655

IMG 8663

IMG 8691

IMG 8694

IMG 8700

IMG 8711

IMG 8625IMG 8494