назад

Робота Регіонального центру впродовж 2 листопада – 8 листопада 2015 року

ab1Впродовж тижня Регіональним центром безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області було видано 36 доручень адвокатам, з яких 15 для здійснення захисту затриманим особам, 1 для проведення окремої процесуальної дії та 20 для захисту за призначенням згідно постанови слідчого та ухвали суду у кримінальному провадженні.

Зареєстровано фінансові зобов’язання по програмі 3603030 «Оплата послуг та відшкодування витрат адвокатів з надання безоплатної вторинної правової допомоги» на суму 55355,51 грн.

Державною казначейською службою України проведено оплату за надані послуги адвокатів за актами виконаних робіт, складеними впродовж жовтня 2015 року у сумі 55355,51 грн.

Новини центру:

05 листопада 2015 року в приміщенні Регіонального центру відбулася нарада керівного складу Регіонального центру та директорів місцевих центрів Львівської області за підсумками роботи у жовтні місяці.

06 та 07 листопада 2015 року відбувся каскадний тренінг на теми “Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини, Захист у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів та Здійснення захисту при застосуванні негласних слідчих (розшукових) дій” для адвокатів, які працюють за контрактом з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області.
Каскадний тренінг провели адвокати-тренери Валерія Коломієць та Юрій Огорілко.

У ході тренінгів обговорювались питання про дії захисника у кримінальному провадження із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу та про дії захисника із забезпечення доступу до належної медичної допомоги а також дії захисника у кримінальному провадженні на підставі угод.