назад

Розпочато наступну серію каскадних тренінгів

12206 листопада 2015 року відбувся каскадний тренінг на теми “Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини, Захист у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів та Здійснення захисту при застосуванні негласних слідчих (розшукових) дій” для адвокатів, які працюють за контрактом з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області.

Він став першим каскадним тренінгом з тих, які будуть тривати впродовж листопада 2015 року у Львові для адвокатів, залучених у 2015 році до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі. Участь у тренінгу взяли 39 адвокатів Львівської області.

Каскадний тренінг було організовано Громадською організацією “Всеукраїнське об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу” та Координаційним центром з надання правової допомоги, за сприянням Державного департаменту США для адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу за контрактом з Львівським Регіональним центром.

З вступним словом до адвокатів звернувся директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігор Микитин.133

Каскадний тренінг провели адвокати-тренери Валерія Коломієць та Юрій Огорілко.

У ході тренінгів обговорювались питання про дії захисника у кримінальному провадження із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу та про дії захисника із забезпечення доступу до належної медичної допомоги а також дії захисника у кримінальному провадженні на підставі угод.