назад

Чернігівським місцевим центром проведено робочу зустріч з директором Чернігівського учбово-виробничого підприємства Українського товариства сліпих

611156 листопада 2015 року відбулась робоча зустріч директора Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимира Бобруйка та начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Олени Михайленко з директором Чернігівського учбово-виробничого підприємства Українського товариства сліпих (УВП УТОС) Олексієм Комовим.

УВП УТОС засноване в 1943 році з метою працевлаштування інвалідів І та ІІ групи з врахуванням охорони залишкового зору, слуху, дотику та інших компенсаторних можливостей.
Під час робочої зустрічі надано інформацію про діяльність Чернігівського місцевого центру з надання БВПД, звернуто увагу на право інвалідів на отримання безоплатної вторинної правової допомоги та роз’яснено порядок його реалізації, ознайомлено з порядком подання та порядком розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги. Також обговорювались питання особливостей подачі та розгляду звернень від інвалідів з вадами зору.
Результатом зустрічі є домовленість з директором УВП УТОС Олексієм Комовим про співпрацю та попередня домовленість щодо направлення до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД зазначених суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.
По завершенню робочої зустрічі для працівників УВП УТОС були залишені буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».