назад

Сектори бюро правової допомоги у місті Сквира та смт. Бородянка відновили свою роботу

Шановні мешканці Київщини!

Раді повідомити Вас, що сектори бюро правової допомоги знову відкрились у місті Сквира та смт. Бородянка і наші працівники готові надавати правову допомогу людям, які так її потребують.

Нагадуємо, що з початком повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну деякі сектори бюро правової допомоги, що розташовані на Київщині, були змушені закритись, адже забезпечити стабільну та безперебійну роботу секторів з незалежних від нас причин було нереально тяжким завданням.

Постійні обстріли, бомбардування, загроза життю громадянам України збоку російських загарбників унеможливили продовження роботи деяких секторів бюро правової допомоги. Однак наразі, сектори бюро знову відновили свою роботу та почали працювати в штатному режимі, адже надання правової допомоги людям як в мирний, так і у воєнний час є пріоритетним напрямком нашої роботи.

Варто підкреслити, що головною ціллю для юристів системи БПД Київщини у наданні правової допомоги є орієнтація на клієнтів, бути, справді, зацікавленим у тому, щоб допомогти, а ще надати допомогу у такий спосіб, який є найбільш зручним та ефективним для конкретної людини.

Завітайте  до секторів бюро правової допомоги за новими адресами: