назад

Семінар-тренінг на тему: «Захист дитини та міжвідомча взаємодія».

15 липня 2019 року спеціалісти Черкаського обласного центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді провели для працівників установ, які працюють у сфері захисту прав дітей та надають адміністративні, соціальні та юридичні послуги семінар-тренінг на тему: «Захист дитини та міжвідомча взаємодія». Такі навчання проходять на виконання наказу Міністерства соціальної політики від 11.04.2019 № 551 «Про надання громадам технічної підтримки щодо виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей».
У заході взяли участь працівники Канівського бюро правової допомоги Золотоніського місцевого центру з надання БВПД, Управління соціального захисту населення Канівської РДА, центру соціально-психологічної реабілітації дітей з інвалідністю, служби у справах дітей, відділу освіти, Канівського інклюзивно-ресурсного центру, Канівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, Канівської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості.
Завдяки тренінгу спеціалісти отримали теоретичні знання щодо видів послуг, міжвідомчої співпраці, повноважень установ та організацій в частині попередження та профілактики кризових ситуацій в сім`ях. Цікавою була практична вправа спрямована на роботу та взаємодію у команді. Наприкінці заходу досягнуто домовленостей щодо проведення в подальшому таких тренінгових занять.
Працівниками Канівського бюро правової допомоги присутнім презентовано систему безоплатної вторинної правової допомоги, поінформовано про види правових послуг, які надаються громадянам, порядок їх отримання.