назад

Шепетівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснив черговий виїзний прийом громадян

IMG 1051     06 жовтня 2015 року Шепетівським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги організовано черговий виїзд (мобільного) пункту консультування громадян. Зокрема начальник відділу по роботі з клієнтами Святослав Футій та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлія Школьнік провели виїзний прийом громадян в місті Полонне та Полонському районі.

     Напередодні виїзного прийому здійснювалась широка інформаційна кампанія з метою інформування громадян про проведення цієї акції, дату, час та місце її проведення.

     В цей день до виїзного (мобільного) пункту консультування звернулось 6 громадян, трьом з яких є необхідність у призначенні адвоката за рахунок держави для захисту порушених прав у судовому порядку.

     В подальшому такі виїзні прийоми громадян у Полонському районі, відповідно до Графіку, планується проводити щомісячно 10 числа.

     Крім цього, начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Юлією Школьнік була проведена робоча зустріч з керівником апарату Полонської районної державної адміністрації Олександром Бобровим, під час якої вона ініціювала необхідність прийняття районної програми безоплатної правової допомоги населенню Полонського району на 2015-2017 роки та передала відповідні обґрунтування та проект зазначеної програми для внесення її на розгляд сесії районної ради.

     Під час поїздки до м. Полонне працівники Шепетівського місцевого центру провели вуличне інформування громадян про систему безоплатної правової допомоги. Серед громадян було поширено інформаційні листівки про діяльність Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та порядок її отримання.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/october_2015/06{/gallery}