назад

Старокостянтинівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги здійснив черговий виїзний прийом громадян

20151006 101339     06 жовтня 2015 року з 10 до 12 години в.о. начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Віта Сучок та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Євгеній Грабчук провели виїзний (мобільний) пункт консультування громадян в приміщенні Сахновецької сільської ради, що на території Старокостянтинівського району.

     Під час прийому з правовими питаннями та з метою отримання роз’яснень звернулося 7 громадян. Питання, що порушувалися стосувалися земельних правовідносин, зокрема щодо припинення дії договору оренди землі, укладеного на визначений строк, порядку виділення земельної ділянки для ведення фермерського господарства. Також жителів турбували питання соціального захисту та соціального забезпечення (гостре питання – порядок отримання субсидії). Оскільки значна кількість мешканців села на даний час перебувають в зоні проведення АТО, виникли питання щодо надання їм пільг, отримання земельної ділянки учасникам АТО, а також питання оплати праці за основним місцем роботи особи на період її перебування в зоні АТО.

     Крім того, після завершення роботи пункту консультування працівники Центру розповсюджували серед мешканців села інформаційні брошури з адресою та контактними телефонами Центру.

     Загалом працівниками було роздано інформаційного матеріалу 65 штук.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/october_2015/06_2{/gallery}