назад

Шляхи забезпечення доступу до правової допомоги мешканців Хотинщини

2016 02 26 К1На виконання Плану роботи Кельменецького МЦ з НБВПД на I квартал 2016 року та з метою розширення доступу до БВПД у сільській місцевості 24.02.2016 року працівниками центру було здійснено виїзний прийом громадян у  с. Каплівка Хотинського району.

З 10 до 12 години у Каплівській сільській раді надавались консультації та роз’яснення з питань захисту прав споживачів, порядку нарахування пенсій та житлових прав громадян.

2016 02 26 К2З метою доступу до БВПД особливих категорій громадян  працівниками  Кельменецького МЦзНБВПД здійснено виїзний прийом за місцем проживання до жительки с. Каплівка, яка обмежена в пересуванні та потребувала надання юридичної консультації.

         Також, задля розширення доступу до БВПД дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які потребують соціального та правового захисту, працівниками Кельменецького місцевого центру з надання БВПД проведено зустріч з педагогічним колективом спеціалізованих ЗОШ – інтернат № 1 та № 2 міста Хотин.

  Директор Кельменецького МЦ з надання БВПД Ігор Усатий ознайомив учасників заходу із системою безоплатної вторинної правової допомоги. В ході зустрічі обговорено питання рівного доступу громадян до безоплатної правової допомоги, види правових послуг, які можливо отримати, звернувшись до центру з надання БВПД.

2016 02 26 К3Після завершення зустрічі працівниками центру було проведено вуличне інформування мешканців міста Хотин шляхом розповсюдження друкованих матеріалів з інформацією про послуги, які надає Кельменецький місцевий центр з надання БВПД.