назад

У Тур’ї-Реметі, що на Перечинщині, провели прийом громадян

img 20160225 114543    Працівники Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги виїхали до села Тур’я-Ремета Перечинського району, аби надати юридичні консультації та роз’яснення місцевим мешканцям. Так, під час прийому 25 лютого, до правників звернулося 5 осіб.

    Найчастіше громадяни звертаються зі спадковими, земельними та договірними питаннями. Зокрема, під час цього прийому мешканців Тур’ї-Ремети цікавило, як переоформити заповіт, укласти договір оренди на земельну ділянку сільськогосподарського призначення, приватизувати колгоспні двори, які були розпайовані, оформити спадщину за заповітом тощо. Усім, хто звернувся до юристів, надали консультації та роз’яснення із цих питань.

img 20160225 121110

    Крім того, працівники Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги зустрілися із головою Тур’я-Реметівської сільської ради Михайлом Біганом та головою Сімерської сільської ради Володимиром Бугаєм, і домовилися про спільне інформування соціально вразливих верств населення про можливість отримання безоплатної правової допомоги.

    Нагадаємо, що мешканці міст Ужгород та Чоп, а також жителі Ужгородського, Перечинського та Великоберезнянського районів можуть отримати кваліфіковану правову допомогу в Ужгородському місцевого центру з надання БВПД за адресою: м.Ужгород, вул.Загорська, 51. Навіть якщо людина не має права на адвоката за рахунок держави, їй нададуть фахову консультацію та, за потреби, скерують до однієї із юридичних клінік, із якими співпрацює Ужгородський місцевий центр.

img 20160225 124343

    Також отримати консультацію можна за єдиним номером 0-800-213-103 – він працює цілодобово. Дзвінки з мобільних та стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні.